PRIJAVA

up. ime: 
geslo: 
nov uporabnik pozabili geslo?

HITRO ISKANJE

cene za liter goriva

EuroSuper 95:
1,514 €
Diesel:
1,528 €
Politika varovanja zasebnosti na spletni strani www.poraba.com
Če želite več informacij ali imate dodatna vprašanja v povezavi s politiko zasebnosti na tej spletni strani, nas kontaktirajte na info@poraba.com.

Nam, www.poraba.com je zasebnost obiskovalcev izjemnega pomena. Ta dokument o politiki varovanja zasebnosti opiše tipe zasebnih informacij, ki jih sprejmemo in hranimo na www.poraba.com in kako jih uporabljamo.

Log datoteka
Tako kot veliko drugih spletnih strani, tudi na www.poraba.com uporabljamo t.i. log datoteke. V teh datotekah zapisujemo informacije o IP naslovu, vrsti brskalnika, podjetja ki vam ponuja internet (ISP), oznako datuma in časa, vstopne in izstopne strani in število klikov. S temi informacijami analiziramo trende, administriramo spletno stran, sledimo premikanju uporabnikov na naši spletni strani in zbiramo demografske podatke. IP naslov in druge podobne informacije niso povezane z drugimi informacijami, na podlagi katerih bi vas lahko osebno identificirali.

Piškotki (Cookies)
www.poraba.com uporablja piškotke, v katerih shranjuje informacije o tem, katere strani uporabnik obišče in spremeni vsebino spletne strani glede na vrsto brskalnika ali glede na druge informacije, ki jih pošlje uporabnik preko brskalnika.

DoubleClick DART piškotek
  • Google, kot tretja stranka, uporablja piškotke za prikazovanje oglasov na www.poraba.com.
  • Google uporablja DART piškotke, ki mu omogočajo, da prikazuje oglase uporabnikom glede na njihovo obiskovanje spletne strani www.poraba.com in drugih spletnih strani
  • Uporabniki lahko zase izključijo uporabo DART piškotka tako, da obiščejo spletno stran http://www.google.com/privacy_ads.html

Nekateri oglaševalski partnerji lahko uporabljajo piškotke na tej strani. Med oglaševalci so med drugim tudi:
  • Google Adsense
  • AdPartner

Tretje stranke, ki prikazujejo oglase ali oglaševalske mreže uporabljajo tehnologijo, ki oglase ali povezave, ki se prikazujejo na www.poraba.com, pošiljajo neposredno vam oziroma vašemu brskalniku. V tem trenutku dobijo samodejno tudi informacijo o vašem IP naslovu. Oglaševalske mreže lahko uporabljajo tudi druge tehnologije (piškotke, JavaScript, Web Beacons), s katerimi merijo učinkovitost oglaševalskih kampanj in/ali z njimi personalizirajo oglase, ki jih vidite.

www.poraba.com nima nadzora ali dostopa do teh piškotkov, ki jih uporabljajo tretje stranke za oglaševanje.

Za več informacij o načinu uporabe piškotkov in kako se lahko odjavite od uporabe le-teh se obrnite na politike varovanja zasebnosti posameznih oglaševalcev. Pri www.poraba.com ne moremo vplivati na delo tretjih oglaševalcev, niti ne moremo vplivati na njihovo politiko zasebnosti.

Če želite onemogočiti uporabo piškotkov, lahko to nastavite v vašem brskalniku. Natančnejše informacije o tem, kako to naredite, najdete na spletni strani vašega brskalnika.